Kelias į pirkėjų piniginę – per skrandį

Lietuviai įpratę maistą skaninti majonezu ir kečupu, tačiau paragavę lietuviškų garstyčių palengva keičia įpročius. Rita Žimančiūtė-Bujanauskienė, MB Gardulės manufaktūros atstovė, sako, jog kai įvairiose mugėse žmonėms papasakoji apie produktą, duodi paragauti, išsyk lengviau parduoti gaminį.
Verslo idėją pasufleravo draugai, kai gavau lauktuvių garstyčių pagardo. Ėmiau domėtis ir sužinojau, kad Lietuvoje palankios sąlygos garstyčioms auginti, o ūkininkai derlių parduoda, pavyzdžiui, prancūzams. Taigi įsigijau žaliavų iš ūkininkų ir ėmia ...
Tapę VŽ premium prenumeratoriais
- Galėsite skaityti visus VŽ Premium, Verslo žinių laikraščio ir svarbiausius Financial Times straipsnius
- Darbo dienomis e. paštu gausite esminių aktualijų santrauką
- Gausite asmeniškai jums parinktas naujienas pagal jūsų nurodytas dominančias sritis
- Kokybiškam laisvalaikiui galėsite rinktis pažintinio žurnalo Verslo klasė turinį internete
- Klausytis Verslo žinių podkastų
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti
Prisijungti