Visai paprastas klausimas

Publikuota: 2007-04-24
Atnaujinta 2015-06-04 12:46

kokie Tavo pusryčiai?

Pasaulis eina iš proto dėl sveikos mitybos. Net aš užsikrėčiau. Prisimenu, kaip prieš penkiolika metų viešėdama pas draugą Vokietijoje stebėjausi jo išrankumu – obuolių pirkti važiuoja į kaimą, ir žiūri, kad jie pirma kirmėlės būtų paragauti. Priešingu atveju – nevalgomi. Arba moka vos ne dvigubai už „laisvų‘ vištų kiaušinius. Suprask, tų, kur kieme laisvai laksto, žolės paskabo, žvyro palesa.Šiandien pati raukausi plaudama salotas, kurios putoja it muilas ir skutu lyg bulves „vaškinius‘ obuolius. O kai į pyragą prireikia citrinos žievelės, tai ko tik su ta citrina neišdarinėju – ir verdančiu vandeniu plikau, ir šepečiu brūžinu ir vis tiek neapleidžia jausmas, kad truputuką nuodų į tą pyragą įmaišiau. O geriausiai jaučiuosi pirkdama lietuviškus produktus, nors kai kurie jų jau seniai prarado savo tikrąjį skonį.O dar bėda, kad labai jau trūksta laiko sveikam ir skaniam maistui gaminti. Nebent savaitgaliais pasilepini. Įprasti šiokiadienio pusryčiai: vyrui ir sau – kavos puodelis ir laikraštis, vaikams – javainiai su pienu ar šokoladiniai sūreliai. Gal reiktų ankščiau keltis?O kaip Tu vertiesi? Gal turi kokį paprastą receptą sveikiems ir gardiems pusrytėliams? Angelė

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Gauk nemokamą VERSLO naujienlaiškį į savo el.pašto dėžutę:

Pasirinkite Jus dominančius NEMOKAMUS savaitraščius:















Svarbiausios dienos naujienos trumpai:



 

Verslo žinių pasiūlymai

Šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“). Jie padeda atpažinti prisijungusius vartotojus, matuoti auditorijos dydį ir naršymo įpročius; taip mes galime keisti svetainę, kad ji būtų jums patogesnė.
Sutinku Plačiau