Kulinariniai iššūkiai su kiaušiniu

Publikuota: 2017-05-13
Išskirtinis „Caviar House & Prunier“ patiekalas: „Oeuf Christian Dior“ – minkštai virtas kiaušinis nupjautu viršumi, su šaukšteliu juodųjų ikrų ir eršketų mėsa. „REUTERS“ nuotr.
Išskirtinis „Caviar House & Prunier“ patiekalas: „Oeuf Christian Dior“ – minkštai virtas kiaušinis nupjautu viršumi, su šaukšteliu juodųjų ikrų ir eršketų mėsa. „REUTERS“ nuotr.
Autorius  

Kažkada jau rašiau ir apie be lukšto virtus kiaušinius, kitaip dar vadinamus „su marškinėliais“, ir apie klasikinius omletus, ir daugybę kitų patiekalų. Atrodytų, viskas jau paminėta, tema išsemta ir tikrų gurmanų kiaušinių patiekalais nustebinti nebeįmanoma.

Aš irgi taip maniau, kol mano kolekcija nebuvo papildyta dar viena mano mėgstamo autoriaus Urbain’o Dubois knyga. Tai XIX a. pabaigoje išleistas tomas „La cuisine d‘aujourd‘hui“, arba „Šiandienos virtuvė“. Ši knyga – tai kulinarijos vadovėlis. Nerasd ...

svg

Išbandykite

ir visą mėnesį skaitykite VŽ premium turinį už 1 rubrikos kainą.

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau