Garstyčios: sprogimas burnoje

Publikuota: 2016-01-10
Tarpukario laikų kulinarijos knygos labai aiškiai nurodo prieš malant išmirkyti garstyčias vandenyje. „Matton“ nuotr.
Tarpukario laikų kulinarijos knygos labai aiškiai nurodo prieš malant išmirkyti garstyčias vandenyje. „Matton“ nuotr.
Autorius  

Nesvarbu, mums tai patinka ar ne, gamtoje dėsniai visada gana tiesmukiški: išliks tik tas, kuris stipriausias ir geriausiai prisitaikęs. Gyvūnų pasaulyje tai išreiškia dvi taisyklės: a) suėsk kitą, ir b) būk gana stiprus, padengtas šarvais ir dygliais arba bent jau labai greitas, kad tavęs neėstų kiti.

O ką daryti augalams? Jie neturi raumenų ir negali judėti. Jie negali drykstelti nagais agresyviai nusiteikusiam užpuolikui. Net ir jų šarvai iš celiuliozės dažnai būna alkanų užpuolikų nesunkiai įveikiami. Kaip jiems išlikti bent iki tol, kol suspės ...

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

http://www.vz.lt
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau