Iš „sviestuoto“ gyvenimo ir riešutų sukūrė verslą: taip greitai augti nesitikėjo

Publikuota: 2017-09-12
Dovilė Stonė (dešinėje) ir Milda Beržanskaitė-Kašėtienė, „Sviesto sviestuoto“ bendraturtės, nesitikėjo per trejus metus verslą išauginti iki prekybos 30 taškų. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.
Dovilė Stonė (dešinėje) ir Milda Beržanskaitė-Kašėtienė, „Sviesto sviestuoto“ bendraturtės, nesitikėjo per trejus metus verslą išauginti iki prekybos 30 taškų. Juditos Grigelytės (VŽ) nuotr.

Kaune gaminamo riešutų sviesto galima įsigyti maždaug 30-yje vietų – nuo didmiesčių iki mažesnių savivaldybių, pavyzdžiui, Gargždų, Šakių ar Prienų krautuvėlėse. O prieš trejus metus Dovilė Stonė ir Milda Beržanskaitė-Kašėtienė, MB „Sviestas sviestuotas“ bendraturtės, ilgai turėdavo aiškinti, kuo šis produktas skiriasi nuo šokoladinio kremo ir su kuo yra valgomas.

Trečius metus riešutų sviestą gaminanti įmonė, užsakymų daugėjant, neseniai iš ankštų 30 kv. m ploto buvusio soliariumo patalpų persikraustė į keturiskart didesnes, be to, atnaujino gamybos liniją, pasamdė pagalbininką ir net svarsto apie plėtrą svet ...

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau