Jei prekiautų vien ekologiškais produktais, lentynos būtų pustuštės

Publikuota: 2017-08-17
Nerijus Žukauskas, „Gilės kromelio“ direktorius: „Kai pamatai, kad sertifikuotos vištienos, triušienos, ėrienos tiesiog nėra, supranti, kad neužtenka padėti 10 pakelių jautienos ir atidaryti tik ekologiškų prekių parduotuvę, už kurią reikia mokėti nuomą.“ Asmeninio archyvo nuotr.
Nerijus Žukauskas, „Gilės kromelio“ direktorius: „Kai pamatai, kad sertifikuotos vištienos, triušienos, ėrienos tiesiog nėra, supranti, kad neužtenka padėti 10 pakelių jautienos ir atidaryti tik ekologiškų prekių parduotuvę, už kurią reikia mokėti nuomą.“ Asmeninio archyvo nuotr.

Norinčiųjų valgyti sveikai daugėja, tačiau smulkieji prekybininkai savo kailiu patyrė – jei prekiautų vien ekologiška produkcija, neišgyventų, o ir nebūtų ko į lentynas padėti.

Kelerius metus kerojusi žalioji mada atslūgo, bet net klientams atsisijojus, norinčiųjų valgyti saugesnį ir sveikesnį maistą nuolat daugėja. Nedidelių ūkių ir gamintojų produkcija prekiaujantys smulkieji skaičiuoja, kad vidutinė prekių krepšelio suma ...

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau