Receptas, kaip sukurti sėkmingą restoraną

Publikuota: 2017-07-17
Restorano sėkmę patvirtina ne jo geografinė plėtra, o tai, ar lankytojai sugrįžta.
Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Restorano sėkmę patvirtina ne jo geografinė plėtra, o tai, ar lankytojai sugrįžta. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.

Maitinimo versle yra svarbiausia tai, kas patiekiama lėkštėje, tačiau lankytojų nestokojančių restoranų įkūrėjai tvirtina, kad gerai parinkta komanda bei gebėjimas skaičiuoti taip pat yra pagrindiniai sėkmės ingredientai.

Pastaruoju metu tiek Vilniuje, tiek kituose didžiuosiuose miestuose randasi vis naujų maitinimo įstaigų – restoranų, barų, gatvės maisto užeigų. Galvojantys apie plėtrą tame pačiame mieste verslininkai ypač atidžiai analizuoja lankytojų srautus, baim ...

svg

Išbandykite

ir visą mėnesį skaitykite VŽ premium turinį už 1 rubrikos kainą.

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau