„Talutti“ sėkmės istorija: amerikietiškos porcijos ir maistas, kurį norisi fotografuoti

Publikuota: 2017-07-13

Per kelerius metus nuo pirmojo „Talutti Fresh and Tasty“ restorano Kauno Taikos prospekte „Talutti“ tinklas išsiplėtė iki keturių restoranų Kaune, o penktasis prieš mėnesį duris atvėrė ir Vilniuje, nes jo norėjo klientai.

Algirdas Talutis, restoranų „Talutti Fresh ant Tasty“, „Talutti Tex Mex“ ir „Talutti Bakes 'n' Shakes“, direktorius ir bendraturtis, pasakoja, kad maitinimo verslą pradėjo nežinodamas pamatinių dalykų – kad porcijos sveriamos gramais arba kaip apskai ...

svg

Išbandykite

ir visą mėnesį skaitykite VŽ premium turinį už 1 rubrikos kainą.

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau