„Talutti“ sėkmės istorija: amerikietiškos porcijos ir maistas, kurį norisi fotografuoti
Algirdas Talutis, restoranų „Talutti Fresh ant Tasty“, „Talutti Tex Mex“ ir „Talutti Bakes 'n' Shakes“, direktorius ir bendraturtis, pasakoja, kad maitinimo verslą pradėjo nežinodamas pamatinių dalykų – kad porcijos sveriamos gramais arba kaip apskaičiuojama gaminių savikaina. Tačiau įgyti praktikos neužtruko, juolab kad svarbiausia jam buvo bent dalį to, ką matė ir ragavo svetur, perkelti į Lietuvą taip, kaip tik gali geriausiai.
Po to, kai su nuosavu prekės ženklu „Talutti“ padirbėjęs bare „Ryšių kiemelis 837“ ir prisistatęs kauniečiams, jis su dabartiniu partneriu Žilvinu Seiliumi išsirinko vietą nuosavam restoranui, daug kas patarė nepersistengti. Esą užteks perdažyti sienas, o jei bus žmonių, tada bus galima susitvarkyti rimčiau.
Žinios, vertos jūsų laiko
- Esminių naujienų santrauka kasdien
- Podkastai - patogu keliaujant, sportuojant ar tiesiog norint išnaudoti laiką produktyviau
- Manopinigai.lt - praktiški patarimai apie investavimą, realūs dienoraščiai