Gatvės valgių puotos iš Vilniaus kraustosi ir į kitus miestus

Publikuota: 2017-06-12
„Open Kitchen“ Tymo turguje sezono atidarymas. Luko Balandžio („15min“) nuotr.
„Open Kitchen“ Tymo turguje sezono atidarymas. Luko Balandžio („15min“) nuotr.

Į festivalius lankytojus jau buria ne tik muzika ar įvairios pramogos, bet ir maistas, – jis tampa pagrindine renginio ašimi. Lietuvoje populiarėjant vadinamajam gatvės maistui, atsiranda naujų, specialiai valgiui skirtų nuolatinių erdvių po atviru dangumi, vienos dienos festivalių, kurie iš sostinės plinta ir į kitus miestus.

Gatvės maisto kultūros pionieriai, maisto po atviru dangumi vasaros penktadieniais festivalių „Open Kitchen“ Vilniuje, Tymo turguje, ir Kaune, Nemuno saloje, organizatoriai UAB „Įvairūs riešutai“ praėjusį ketvirtadienį atvėrė dar vieną gatvės maisto ...

svg

Išbandykite

ir visą mėnesį skaitykite VŽ premium turinį už 1 rubrikos kainą.

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau