Maistas ir gėrimai

Žaliojoje arbatoje – „pailginto veikimo“ kofeinas 2

Prieš egzaminą ar darbo pokalbį patariama išgerti kavos, o žaliąją arbatą gurkšnoti norint išlikti darbingam i...

Laisvalaikis
2017.03.19
Molekulinė virtuvė – ne tik žaidimai su skystu azotu

„Žmonės mano, kad molekulinė virtuvė tėra pasenusi skysto azoto, sauso ledo ir skysčių vertimo į ikrų formos ž...

Laisvalaikis
2017.03.12
VŽ vertina: „Valgomasis” Vilniuje – lengvai ir sočiai 2

Būna, kad staiga kažkas ima ir labai nustebina. Ne daiktas, knyga ar poelgis, o visas reiškinys. Tokiu reiškin...

Laisvalaikis
2017.03.11
Kviečia aplankyti Vilniaus restoranus: kulinarijos safaris

Kovo 16 d., ketvirtadienį, vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti vadinamajame kulinarijos safaryje ...

Laisvalaikis
2017.03.05
Angelo Gaja – modernistas ar tradicionalistas?

Profesionalams skirtame susitikime su vyninės „Gaja“ atstove, prieš savaitę vykusiame Vilniuje, iš kolegos išg...

Laisvalaikis
2017.03.04
Kebabų sostinė? Tikrai ne Stambulas 8

Kai kalbame apie vokiečių virtuvę, turbūt pirmiausia prisimename legendines dešreles. Nepaisant „Currywurst“ i...

Laisvalaikis
2017.03.04
Pagiriamasis žodis cepelinams Premium

Negaliu pakęsti, kai kas nors vadina cepelinus nelietuvišku patiekalu. Dažniausiai tokių žmonių argumentai būn...

Verslo klasė
2017.03.03
Vilniuje – naujų restoranų pliūpsnis: apžvalga 16

Vaikštinėdamas po Vilnių visai nesunkiai pamanytum, kad pastaruoju metu naujos maitinimo įstaigos atidaromos v...

Laisvalaikis
2017.02.26
Hestonas Blumenthalis: maistas padaro mus laimingesnius

„Reikia tiesiog mėgautis tuo, ką valgai ar geri. Kam nors gal patinka „Nescafe 3in1“, tebūnie. Taip ir savo vi...

Laisvalaikis
2017.02.25
Tradiciniai netradiciniai valgiai pasaulio miestuose

Į svečius kraštus, be kitų dalykų, mus gena smalsumas paragauti autentiško maisto. VŽ „Savaitgalis“ keliautoja...

Laisvalaikis
2017.02.19
Ką valgė prezidentas A. Smetona 3

Vasario 16-ąją, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, naują paslaugą atradę restoranai kvietė išbandyti tarpukari...

Laisvalaikis
2017.02.18
Finansininkės daržas, kurio nereikia laistyti ir ravėti 11

Vilniuje, Sapiegų rūmų parke, bendruomenės edukacijos centre „Miesto laboratorija“ finansininkė Daiva Gerulytė...

Laisvalaikis
2017.02.11
Kur pietauja virtuvės meistrai

VŽ „Savaitgalis“ teiraujasi žinomų Lietuvos virtuvės meistrų, kur jie pietauja, kai nestovi prie puodų savo da...

Laisvalaikis
2017.02.11
Vynas: Senasis Pasaulis prieš Naująjį 2

Vyno mėgėjų diskusijose dažnai išgirsi sakant „Naujojo Pasaulio“ ir „Senojo Pasaulio“ vynas. Tačiau plačiai ge...

Laisvalaikis
2017.02.05
Restorano sėkmės garantas – „Wi-Fi“? 1

„Jeigu paklaustumėte manęs, kas svarbiausia restoranams, kurie nori pritraukti turistų, pasakyčiau: „Wi-Fi“, –...

Laisvalaikis
2017.02.05
Urzgiantis pilvas nuotaikos nepakels

Žiema, tamsa, vis dar juntamos įtempto šventinio maratono liekanos – viską sudėjus į vieną krūvą, normalu, kad...

Laisvalaikis
2017.01.29
Arūnas Oželis: mane laidojo penkis kartus 21

„Nuvalkiota frazė: kas mūsų nenužudo, padaro stipresnius, bet tai tiesa. Mane laidojo, palaidojo ir perlaidojo...

Laisvalaikis
2017.01.28
Virtuvės šefas D. Praspaliauskas paliko „Dublį“ 6

„Virtuvės mitų griovėjai“ (VMG) užduoda retorinį klausimą: „Koks gali būti „Dublis“ be vieno geriausių virtuvė...

Laisvalaikis
2017.01.20
Ateities maistas: funkcinis ar tradicinis? 5

Vargu ar ką nors dar stebina kalbos apie ateities telekomunikacijas, automobilius, mediciną. Jokia išimtis čia...

Laisvalaikis
2017.01.15
Britų putojantys vynai kelia galvą prieš šampaną

2016 m. balandį Didžiosios Britanijos vyno ir spiritų prekybos asociacijos (Wine and Spirit Trade Association)...

Laisvalaikis
2017.01.14
Pagaminta kaip Italijoje 1

Tikros itališkos picos, naminiai makaronai arba virtinukai su tikriausiu itališku padažu – maždaug tokiais paž...

Laisvalaikis
2017.01.07
Gal norėtumėte mėlynojo vyno? 3

Vyno industrijoje pokyčiai nėra taip aiškiai matomi, kaip kurioje nors kitoje. Tačiau po dvejų metų paieškų su...

Laisvalaikis
2017.01.01
Biodinamika šampanėje: mistika ar realybė?

Ekologiniai, organiniai, natūralūs produktai populiarėja žaibišku greičiu. Toks pats pagreitis apėmęs ir vynda...

Laisvalaikis
2016.12.31
Į Dolomitines alpes – sniego ir vyno

Trentino-Alto Adidžės regionas Šiaurės Rytų Italijoje, kurio teritorijoje stūkso dalis įstabiųjų Dolomitinių A...

Laisvalaikis
2016.12.31
Londono bare alaus įsipila patys 5

„Barclayscard“ pristatė pirmąją pasaulyje savitarnos alaus pilstymo įrangą – „Pay@pump“. Nuo šiol londoniečiai...

2016.12.26

Pagal Jūsų užklausą buvo ieškomi straipsniai laikotarpiu 2016.01.01 - 2017.11.22. Jeigu norite ieškoti detaliau, naudokitės išplėstine paieška.

Detalesnė paieška

Verslo žinių pasiūlymai

„Verslo žinių“ akademija

„Verslo žinių“ akademija

Išsamūs praktiniai mokymai ne didesnėse nei 14 dalyvių grupėse

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau