Maistas ir gėrimai

Prisiteisė pilnametystę, kad galėtų kurti verslą Premium 1

Pirmąjį užsakymą – pagaminti vieno kąsnio užkandžių 80-iai žmonių Taujėnų parapijos klebono išleistuvėms – Rok...

Koks dar verslas miestelyje 2

Priemonių verslumui regione skatinti iš pažiūros yra daug ir įvairių, bet kai vietos verslininkai užsimena api...

Verslo aplinka
2017.05.01
Vyno festivaliai 2017 metais

Atsivertęs kokį pasaulio vyno švenčių kalendorių galėtum pamanyti, kad jų vyksta kone kiekvieną dieną. Visgi n...

Laisvalaikis
2017.04.30
Nauja biuro dieta, paremta senais išbandytais metodais

Lucy Kellaway, britų rašytoja ir korporatyvinės kultūros apžvalgininkė „The Financial Times“ ir BBC, siūlo nau...

Laisvalaikis
2017.04.30
Sukūrė naują viskį 5

Vilniškis viskio baras „King & Mouse” pristatė naują, jau antrąjį, savo leidybos viskį. Iš kelių skirtingų sal...

Laisvalaikis
2017.04.30
Į gamtą – su dviračiu: patraukliausios vietos pasivažinėti 3

Šio ilgojo savaitgalio sinonimas – dviračių sezono pradžia. Bus rengiama kaip niekad daug dviratininkų žygių a...

Laisvalaikis
2017.04.29
Maisto užsakyti internetu nebebijo, išdrįs ir prenumeruoti Premium

Maisto prenumeratos, kai valgytojai į namus gauna krepšį produktų ir receptų patiekalams, paslauga pasaulyje k...

Keliaujančiųjų po Lietuvą pietūs: lauknešėlis arba mokyklos valgykla Premium

Anykščiuose iškilęs takas medžių lajų viršūnėmis sulaukė turistų antplūdžio, o aplink kaipmat atsirado maitini...

Someljė čempionate lyderiai nepasikeitė

Balandžio 24 d. Vilniuje įvyko XII Lietuvos someljė čempionatas „Taittinger Grand Prix‘2017“. Nugalėtojo laura...

Laisvalaikis
2017.04.26
„Rūgšti" mityba gali lemti sąnarių skausmus 6

Pavasarinės šnekos apie vitaminų trūkumą jau seniai nebeatitinka realybės, nes įvairių medžiagų turintys produ...

Laisvalaikis
2017.04.22
Kaip tapti geriausiu pasaulio restoranu

Tai, kad Niujorko modernios virtuvės restoranas „Eleven Madison Park“ (EMP) užėmė pirmąją vietą balandžio 4 d....

Laisvalaikis
2017.04.19
Pasaulio barų keistenybės

Naktinį gyvenimą dažniausiai suprantame kaip žmonių, svaigalų ir muzikos derinį tamsiuoju paros metu. Nors tai...

Laisvalaikis
2017.04.16
Kaip išsirinkti vyną restorane: eksperto patarimai

Išsirinkti patiekalą iš valgiaraščio restorane jau galime greitai ir sklandžiai, bet vyno pasirinkimas kartais...

Laisvalaikis
2017.04.16
Keli paprasti patarimai, kaip nepersivalgyti per šventes

Paprasčiausias būdas būtų nevalgyti išvis. Prie Velykų stalo susėdusiems artimiesiems iškilmingai paskelbti, k...

Laisvalaikis
2017.04.16
Lengvai paruošiami gardėsiai Velykoms

VŽ „Savaitgalis“ Velykų stalui pateikia kelis lengvai ir greitai paruošiamus skanėstus Velykų stalui, išgirstu...

Laisvalaikis
2017.04.13
Šventės ne kasdien: kiaušinio reabilitacija

Per šventes svarbiausias tradicinio lietuviško stalo elementas yra maistas. Per Velykas – margučiai, bent jau ...

Laisvalaikis
2017.04.14
Sėkmingo verslo plėtra: paskutinė vieta, ir stop Premium 3

Žinia apie šeimos kepyklėlę „Vanilinis dangus“ iš Utenos netruko pasklisti plačiau, todėl po dvejų metų kavinu...

VŽ vertina restoranus: „Paupio 12“ – skanu kaip namie 4

Vilniaus restoranas „Paupio 12“, žiemai baigiantis atidarytas Užupio rajone, yra iš tų, apie kuriuos kalbama. ...

Laisvalaikis
2017.04.08
Paskelbti geriausi pasaulio restoranai 1

Balandžio 5 d. paskelbtame kasmetiniame geriausių pasaulio restoranų sąraše (The World‘s 50 Best Restaurants 2...

Laisvalaikis
2017.04.06
Pasaulyje pripažintas baristas – apie kavos gėrimo kultūrą ir specialiai Lietuvai sukurtą kavą Rėmėjo turinys

Ar kada pagalvojote, kad namuose ruošta kava gali būti ne tik tokia pati, kaip kavinėje, bet dar skanesnė? Vad...

Verslo aplinka
2017.04.06
Reikalavimai, varžantys lauko kavinių sezono atidarymą Premium 1

Lauko kavinė šiltuoju metų laiku tampa būtinybe verslui, nes, padidėjus klientų skaičiui, lauko staliukai išpl...

Geriausi Lietuvos restoranai: 60 pretendentų sąrašas 8

„Gero maisto akademija“ paskelbė 60 pretendentų į 30-ies geriausių Lietuvos restoranų sąrašą, pastarąjį planuo...

Laisvalaikis
2017.03.29
Kaip verslininkai pratina uteniškius valgyti mieste Premium

Darbo dieną perpiet Utenos centro užeigos kviečia dienos pietų, o pasirinkimas jose – nuo itališkos virtuvės i...

Virtuvės šefas D. Praspaliauskas atidarys naują restoraną 15

Šių metų sausio mėnesį „Dublį“ palikęs vienas garsiausių Lietuvos virtuvės šefų Deivydas Praspaliauskas praneš...

Laisvalaikis
2017.03.21
Žaliojoje arbatoje – „pailginto veikimo“ kofeinas 2

Prieš egzaminą ar darbo pokalbį patariama išgerti kavos, o žaliąją arbatą gurkšnoti norint išlikti darbingam i...

Laisvalaikis
2017.03.19

Pagal Jūsų užklausą buvo ieškomi straipsniai laikotarpiu 2016.01.01 - 2017.11.20. Jeigu norite ieškoti detaliau, naudokitės išplėstine paieška.

Detalesnė paieška

Verslo žinių pasiūlymai

„Verslo žinių“ akademija

„Verslo žinių“ akademija

Išsamūs praktiniai mokymai ne didesnėse nei 14 dalyvių grupėse

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau