Maistas ir gėrimai

Kodėl verta nuvažiuoti į Soavę 2

Kiek mažiau nei valanda kelio iš Venecijos į Italijos šiaurę, ir atsiduri visai kitame pasaulyje, nors esi tam...

Laisvalaikis
2017.07.01
Geriausias šių metų restoranas – Liutauro Čepracko „Gastronomika“ 3

Gero maisto akademijos organizuojami geriausių Lietuvos restoranų rinkimai kirto finišo juostelę – birželio 29...

Laisvalaikis
2017.06.29
Dar vienas D. Praspaliausko dublis – naujas restoranas 1

Virtuvės meistras Deivydas Praspaliauskas Vilniaus senamiestyje atidaro naują restoraną „Amandus“, jis įkurtas...

Laisvalaikis
2017.06.28
Kur didkepsnius valgo geriausi virtuvės meistrai

Dažna restoranų kokybės vizitinė kortelė – didkepsnis. Sykiu tai ir dažniausiai klientus nuviliantis patiekala...

Laisvalaikis
2017.06.25
Lietuviško vyno verslas: dabartis ir istorija

Apie lietuviškus vynus dažno mūsų supratimas kategoriškas: tai namudiniai vaisvyniai, kurių entuziastai pasida...

Laisvalaikis
2017.06.25
Straipsnis tikriems mėsėdžiams Premium

Yra tokių žmonių, kurie lauke maistą gamina kone ištisus metus: išsitraukia šašlykinę, įsmeigia į pusnį, uždeg...

Verslo klasė
2017.06.24
Geriausiųjų restoranų sąraše – ir pusmetį veikiantis naujokas 1

Gero maisto akademija toliau skelbia restoranus, patekusius į šių metų 30-ies geriausiųjų sąrašą. Jis visas pa...

Laisvalaikis
2017.06.19
Tarp 30-ies geriausių restoranų šiemet – 11 naujų vardų 1

Suskaičiavus Gero maisto akademijos narių balsus, atiduotus renkant 30 geriausių Lietuvos restoranų, paaiškėjo...

Laisvalaikis
2017.06.14
Gatvės valgių puotos iš Vilniaus kraustosi ir į kitus miestus Premium

Į festivalius lankytojus jau buria ne tik muzika ar įvairios pramogos, bet ir maistas, – jis tampa pagrindine ...

Kodėl Lietuvoje nėra tailandiečių restorano 6

Jau prieš dešimtmetį būtų neužtekę dviejų rankų pirštų suskaičiuoti visų Lietuvoje esančių japoniškų ar kinišk...

Laisvalaikis
2017.06.10
Kaip kariuomenė prisideda prie visuomenės mitybos įpročių 2

Kariai daugiausia laiko praleidžia lauke, o tokiomis sąlygomis barščių neišsivirsi, todėl jiems skiriami sausi...

Laisvalaikis
2017.06.04
Miestiečiai skelbia – laisvę kepsninėms! 11

Sulig pirmaisiais šiltesniais orais miestų kiemai ir terasos pakvimpa dūmais – prasideda kepsninių ir jaukių p...

Laisvalaikis
2017.06.03
Kaip gatvės remontas sostinėje paskatino kūrybiškumą: skaičiuoja naudą 1

Kol tebetaisoma sostinės Savičiaus gatvė, vietos restoranai ir kavinės nebeapsikentė: penktadienio vakarą išsi...

Laisvalaikis
2017.06.02
Virtuvės meistras D. Praspaliauskas imasi naujos veiklos 3

Viešojoje erdvėje nuolat linksniuojamas virtuvės meistras Deivydas Praspaliauskas imasi naujos veiklos – mokym...

Laisvalaikis
2017.06.01
Gastronominį Palangos žemėlapį keičia vilniečiai

Didžiausiame ir bene daugiausia prieštaringų vertinimų sulaukiančiame šalies kurorte restoranus atidarę vilnie...

Laisvalaikis
2017.05.27
Alyvuogių aliejus brangsta ir dar brangs 2

Aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus kaina per metus išaugo maždaug ketvirtadaliu ir bent artimiausiu metu t...

2017.05.24
Sidabras ant jūsų stalo Premium

Pašnekėkime šiandien truputį apie stalo sidabrą. Taip, apie tą „vulgarią beskonybę“ ir „visišką ki豓, kaip ap...

Verslo klasė
2017.05.21
Kavinė be savo kavos aparato pelną skynė jau pirmą mėnesį Premium 1

„Kavos dėžutė“ Panevėžio centre, Laisvės aikštėje, kiekvieną mėnesį klientus pasitinka atsinaujinusi, nors vei...

Kaip išsirinkti vyną iškylai gamtoje 2

Šylant orams norisi laiką leisti lauke. O piknikas gamtoje neįsivaizduojamas be puikios nuotaikos, geros kompa...

Laisvalaikis
2017.05.13
Kulinariniai iššūkiai su kiaušiniu Premium

Kažkada jau rašiau ir apie be lukšto virtus kiaušinius, kitaip dar vadinamus „su marškinėliais“, ir apie klasi...

Verslo klasė
2017.05.13
Paskui valgytojus – į verslo centrus Premium

Kylant naujiems, moderniems verslo centrams, juose daugėja ir maitintojų. Pranašumų dirbti tokioje vietoje yra...

„Vyno dienos“ auga ir atsinaujina 1

Gegužės 5 ir 6 d. Vilniuje, parodų ir kongresų centre „Litexpo“, rengiama didžiausia Baltijos šalyse vyno paro...

Laisvalaikis
2017.05.05
Gatvės maisto mada: ratuotų restoranų daugėja Premium 2

Menkas taisyklių palengvinimas gali atverti naują nišą smulkiajam verslui ir pakeisti ne tik požiūrį, bet ir į...

Pasaulyje populiarėja maži restoranai

Restoranus renkamės ne tik pagal meniu, bet ir aplinką. Pasaulyje sparčiai gausėja vietų pavalgyti vos tuzinui...

Laisvalaikis
2017.05.03

Pagal Jūsų užklausą buvo ieškomi straipsniai laikotarpiu 2016.01.01 - 2017.11.21. Jeigu norite ieškoti detaliau, naudokitės išplėstine paieška.

Detalesnė paieška

Verslo žinių pasiūlymai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

„Verslo žinių“ akademija

„Verslo žinių“ akademija

Išsamūs praktiniai mokymai ne didesnėse nei 14 dalyvių grupėse

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau