Sausąjį medų ir jogurtą siūlys kaip žaliavą

Publikuota: 2017-04-22
Erikas Treskovskis, „Probiomo“ vadovas, nurodo, kad pirmiausia sausaisiais maisto produktais bus prekiaujama vietose rinkoje, paskui būtų ieškoma klientų Baltijos šalyse. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.
Erikas Treskovskis, „Probiomo“ vadovas, nurodo, kad pirmiausia sausaisiais maisto produktais bus prekiaujama vietose rinkoje, paskui būtų ieškoma klientų Baltijos šalyse. Vladimiro Ivanovo (VŽ) nuotr.

Sausasis medus ir sausasis jogurtas iš laboratorijos galiausiai mėgina tvirčiau žengti į rinką. Iki šiol šie produktai domino naujovių ištroškusius, o dabar laukiama ir maisto pramonės verslo dėmesio.

Pasitelkdama tokius biotechnologijų metodus kaip purkštuvinis džiovinimas ir liofilizacija, MB „Probiomas“ išsausina medų, ir jis virsta į cukraus pudrą panašiais baltos spalvos milteliais. Bendrovės teigimu, džiovinimo proceso metu yra išlaikomos vi ...

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Smalsiems, protingiems, norintiems suprasti

Tiems, kurie niekada nenustoja mokytis

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

http://www.vz.lt
Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau