Maisto pramonės mados: atsisako kviečių, bet reabilituoja sviestą

Publikuota: 2017-04-17
Po kelerių metų ar dešimtmečio vartotojų įpročių pokyčiai atsilieps ne tik pramonei, bet ir žaliavų rinkoms.
Vincento Kesslerio („Reuters“ / „Scanpix“) nuotr.
Po kelerių metų ar dešimtmečio vartotojų įpročių pokyčiai atsilieps ne tik pramonei, bet ir žaliavų rinkoms. Vincento Kesslerio („Reuters“ / „Scanpix“) nuotr.

Maisto produktų be glitimo ir cukraus gamyba tapo svarbiausia pastarųjų metų pramonės tendencija. Greta šiųdviejų vis smarkiau šliejasi dar viena mada – sviestas.

Pasaulio maisto pramonė kelerius pastaruosius metus yra apsėsta sveikumo ir natūralumo tendencijų. Šioms grupėms priskiriamų produktų parduotuvių lentynose daugėja sparčiau, nei auga paklausa, o pramonės įmonės viešai deklaruoja ambicingus pokyčių pl ...

Rašyti komentarą

Rašyti komentarą

Verslo žinių pasiūlymai

Nepamirštamos kelionės laiku

Nepamirštamos kelionės laiku

Kas mėnesį laukia nauji įspūdžiai ir netikėti atradimai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

NEMOKAMI specializuoti savaitraščiai

Nepraleiskite savo srities naujienų

„Verslo žinių“ akademija

„Verslo žinių“ akademija

Išsamūs praktiniai mokymai ne didesnėse nei 14 dalyvių grupėse

Pažintinis žurnalas

Pažintinis žurnalas

Tiems, kas brangina savo laisvalaikį ir domisi rytojumi

Siekdami pagerinti Jūsų naršymo kokybę, statistiniais ir rinkodaros tikslais šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. „cookies“), kuriuos galite bet kada atšaukti.
Sutinku Plačiau